top of page
  • Obrázek autoraSara

Jak se zbavit většiny problémů pomocí Zákona přitažlivosti



Vše je o energii. O vibraci. A vibrace a energie je tvořena z našich myšlenek a tomu, čemu naše mysl věří. To je zase postaveno na našem podvědomí, kde se vše pečlivě zaznamenává a naskladňuje už od našeho dětství.

Spousty problémů si skutečně sami přitahujeme pomocí naší vibrace a našich myšlenek a nemusíme si to kolikrát ani sami uvědomovat.


Kolikrát se to, co nás nějak trápí, ještě více zveličuje a uvelebuje v našem podvědomí, které onen problém točí v sobě stále dokola.


Vibračně se tak od onoho problému nedokážeme odpoutat.


Jak tedy eliminovat problémy ve svém životě?


U mě zafungovalo tohle:


  • Přestala jsem problém nazývat problémem a začala tomu říkat lekce = tudíž nemám žádné problémy ale byly a jsou jenom lekce. To je pro podvědomí daleko stravitelnější než si do sebe kódovat slova typu problém - a že média tohle kódování problémů pěkně umí!


  • Důležité je také za ony lekce poděkovat a uvědomit si je! Nebýt ve stavu neodpuštění a vzteku, ve stavu mentality oběti, které Vesmír pěkně dává na frak. Ony lekce musíme akceptovat, skutečně akceptovat, ne jen na oko. A to je velmi těžké.


  • Spousta lidí lpí na problémech, které se spustily třeba opuštěním partnera nebo někým, kdo mu činí příkoří a nedokáže se od tohoto vibračně oprostit akorát naopak, je denně naštvaný a podrážděný a rozmrzelý - tak takový člověk přitáhne více příkoří, více zloby a více problémů nebo problematických lidí nebo doslova probudí "draka", například bývalého partnera, který začne ještě více škodit a dělat problémy.


Do čeho dáváme naši pozornost, tam jde naše energie, tam jde naše síla. Pokud jsme stále myšlenkově v problému, vibračně si přitáhneme další problém, nikoliv řešení.

  • Přestala jsem vtipkovat na téma jak se u mě peníze rychle otočí a jak hned zase nejsou - mysl nemá smysl pro humor a i když o něčem takovém vtipkujeme, tak si onu věc do sebe ukládá, že tohle je ona pravda, ona skutečnost a tak světě div se, staň se! A ono se pak stane a my se jen pak můžeme divit. Tedy nevtipkujte často o svých problémech typu: Mám teda vždycky vybílené konto ha ha ha, ty slevy mě doslova finančně likvidují.

Tohle je hodně silné prohlášení a mysl si tohle všechno co říkáte, velmi pečlivě zapisuje a ukládá do podvědomí. Podvědomí pak následně k sobě přitáhne to, čemu věří, co má v sobě naprogramované.


  • Komunikujte se svým podvědomím. Zeptejte se ho zvlášť před spaním a ráno hned po probuzení, jak nejlépe vyřešit to, co vás trápí - to pojmenujte. Pak si zapisujte znamení a myšlenky, případně sny, které vám začnou přicházet do života.

Vaše podvědomí je velmi mocné a zatímco vy se trápíte, ono už zná odpověď na všechny vše bolístky. Je na čase ho začít více využívat a více se na něj napojovat. Možná se vám to hned nepodaří, ale postupně se to zlepší až k dokonalosti. Chce to trpělivost a čas. Důležité a to je naprosto důležité, je vypnout ego se strachem, zklidnit se a začít vnímat znamení kolem nás a poslouchat onen tichý hlásek, který se ozývá z naší duše.


  • Hlídejte si před den svoje myšlenky, jste více v minulosti, zataženi v problémech, jste více součástí řečení nebo součástí problému?


Pokud si mě na tohle téma chcete poslechnout, tak více na linku zde






157 zobrazení1 komentář

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page