top of page
  • Obrázek autoraSara

Zákon přitažlivosti: Proč není dobré se snažit až moc

Aktualizováno: 28. 7. 2021




Tak zase dám příklad na lásce.


Chcete lásku. Chcete ji moc. Nebo si chcete do života přitáhnout bývalého. Nebo kohokoliv konkrétního.


Tak meditujete. Manifestujete jak se dá. Snažíte se na sobě makat. Prostě aby ta láska přišla a abyste se taky zalíbili.


VE CHVÍLI, KDY NĚCO DĚLÁTE JEN PRO NĚKOHO, TAK TO JE ŠPATNÁ VIBRACE.


Protože proč. Za prvé se snažíte někomu zalíbit, protože si nevěříte. Nebo se snažíte někomu něco dokazovat.


A když se snažíte moc a doslova pracujete na tom, abyste někoho přitáhli, tak ho jen odpudíte.


Vy musíte každý den vycházet se self konceptu sebe sama, v podstatě vy se musíte začít mít rádi a vaší jedinou prací a starostí byste měli být vy, vaše vibrace a to jak se cítíte. A to bude postupně měnit život, vztahy a lidi kolem vás.


Je jedno, jestli jste sto let sami nebo jestli vám nevycházejí vztahy nebo máte několik let navíc a třeba jste moc mladý nebo jste v důchodu. To je jedno.


Když je váš self koncept nastaven zdravě a to tak, že O SOBĚ A O TOM CO SI ZASLOUŽÍTE NIKDY NEPOCHYBUJETE, tak se dějí velké věci.


NEJVĚTŠÍM PROBLÉMEM JE TO, ŽE SE SNAŽÍME MĚNIT VĚCI Z VNĚJŠÍHO SVĚTA NIKOLI Z TOHO VNITŘNÍHO.


Stále EMOČNĚ REAGUJEME NA OKOLNOSTI KOLEM NÁS A TÍM SI VYTVÁŘÍME STÁLE DOKOLA STEJNÉ OKOLNOSTI.


A i když se na vědomé rovině třeba hlídáte, tak nevědomě jedete ve staré koleji starých zvyků, stejného myšlení a stejných reakcí na váš okolní svět.


Takže znovu: Když začneme ignorovat okolnosti kolem nás a upravíme si náš vnitřní koncept, tak se změní ten svět kolem nás.


Jakákoliv snaha zaujmout, snažit se jak prvňáček se nesetká s dobrým výsledkem.


Zaujměte sami sebe. Zamilujte se do sebe. Zdravě.


Vy vycházejte z toho, že JSTE HODNI LÁSKY.


Jeden špičkový slavný psycholog, kterého často poslouchám na podcastu nedávno říkal, že mnoha problémem jeho klientek je to, že když už někoho zajímavého a naprosto skvělého potkají, tak tomu nevěří, hledají nějaký zádrhel, nevěří, že jsou hodny tak skvělého chlapa a nevěří, že vůbec takový existuje. Proto jim to kolikrát ani nevyjde, protože tomu nevěří a hned vše zbabrají. Ony nejenže nemají zdravý self koncept sami v sobě což vychází z toho, že ani nevěří že jsou skvělého chlapa hodny no a když už ho potkají tak zase nevěří že je fakt tak skvělý a pak tu máme ty proplakané a zmatečné konce vztahů, které měly potenciál...ale...

NAŠE EGO PROSTĚ NEVĚŘÍ. JENŽE PAK MY NEVĚŘÍME SOBĚ, NEVĚŘÍME NIČEMU A TAK NEMŮŽEME PROŽÍT, ZAŽÍT A ANI SI UDRŽET TO KRÁSNÉ, CO K NÁM CHCE DO ŽIVOTA PŘIJÍT A NAVÍC I ZŮSTAT.
MY PROSTĚ UMÍME NEVĚŘIT, PROTOŽE TAK JE NAŠE MYSL NAPROGRAMOVANÁ.

Naše ego jede v naší mysli pecky a snaží se nás zachránit v tom zasmrádlém starém prográmku, který má jeden úkol. Ochránit nás a držet nás v něčem, co je nám blízké od dětství.


Běda, pokud bychom chtěli něco změnit, ego se bude cukat a udělá vše, aby vám nějaké novoty, se kterými byste chtěli přijít, rozmluvilo.


Nesnažte se urputně změnit, zkuste to pomalu.


Nemusíte denně urputně meditovat a dělat věci na křeč.


Zkuste se bavit fakt se zaměřit jen a jen na sebe s tím, že víte, že třeba chcete lásku nebo více lásky od svého partnera, se kterým je to v poslední době tak nějak na nic.


Zaměřte se na to, jak reagujete na věci kolem vás. Protože to je také alfou a omegou toho, co a jak do svého života manifestujeme.


Nedělejte s krásného života něco nenormálního, vzácného.


Cokoliv je pro vás normální, tam není odpor. Normální s pokorou, jak jsem už zmiňovala v předchozím článku.


Ve chvíli, kdy si myslíte, že mít skvělýho chlapa, co vám spraví barák, koupí auto a udělá vám to skvěle v posteli je naprostá výhra, něco, co si myslíte, je jen ve filmech.


Jenomže to si myslí vaše mysl.


Jaké máte přesvědčení, tak takový máte život.


Jste přesvědčeni, že je těžké mít skvělý vztah nebo velký úspěch? Že je radši lepší nemít nic, protože ještě by vám to záviděli a to vy byste třeba neradi.


Jste přesvědčení, že se budete do konce života lopotit v robotě osm hodin denně, od pondělí do pátku, i když byste třeba raději zkusili něco jiného, třeba online business, koučink, apod..?


Všechno je možné. Zbavte se limitů a přesvědčení. Nedávejte limity na nic.


Budu zmiňovat stále a dokola. Na okolnostech nezáleží. Teď jsou věci tak a jen změníte self koncept, výsledky můžete mít prakticky ihned.


Vibrace je rychlá.


Jen se tak urputně nesnažte, pokud něco chcete. Myslím to z pohledu vibrace. Když na něco nebo někoho tak strašně myslíte, když jste třeba doslova hladoví například po dlouholetém vztahu, který teď zrovna nemáte.


Jděte osudu naproti, to ano, v tom se snažte ale nesnažte se tak, že by se to stalo až posedlostí. To si své přání buď odpudíte, bude to fungovat naopak nebo....si to nakonec přitáhnete ale...tady je jeden skutečný příběh, který se před zhruba deseti lety stal.


Bývalá kamarádka z vedlejší moravské vesnice, odkud pocházím, byla posedlá jedním klukem ze vsi. Doslova posedlá.

Přitáhla si ho vždy, když byla nějak v pohodě...přitáhla si ho jen do své společnosti, a jednou ji v opilosti políbil, z čehož byla úplně na vrtuli.

Když měla volno, tak chodila ke kartářkám a snažila se čarovat, udělala si na něj také voodoo panenku. Její posedlost byla úplně neuvěřitelná.


Ona pracovala v místním JZD na sekretariátu, byla plnoštíhlá, žádná krasavice ale její self koncept byl nastaven do nejvyššího sebevědomí, protože měla hodně velká prsa a ty byly její vstupenkou k mužům. Věděla, že si lásku zaslouží a že tam na ni někdo čeká ale v té době byl její posedlostí on. Sympatický drobný veselý kluk, který o ni nestál.


Věřím, že by si ho mohla přitáhnout, kdyby nebyla tak posedlá. Protože vždy, když už byl blízko, tak ho vibračně odpudila. Koukala na něj jako praštěná fanynka.


Do toho se jí také vždy líbil jeden český sportovec, Tomáš Dvořák a někdy vtipkovala, že jí do života přijde taky takový Dvořák. Pár let to říkala tak s vtipem. Ha ha he he.


Protože tímto přáním nebyla posedlá a ani se urputně nesnažila, on jí do života přišel chlap který jakoby z oka vypadl sportovci Dvořákovi a udělal jí dítě.


Je to už přes deset let a jsou stále spolu. Proběhly tam nějaké nevěry z jeho strany, on se k ní chová bez respektu ale umí si vždy najít cestu domů. A tak spolu nějak plus mínus jsou.


Ona byla předtím snad sto let sama a teď má už tolik let chlapa. Onoho někoho kdo vypadá jako kdysi ten Dvořák.


Co si z tohoto příběhu máme vzít? Nebuďte urputní a když si někoho už přitáhnete tak stále pracujte na self konceptu do konce svého života.


Ona měla nastavený self koncept jen přes prsa a velké sebevědomí, tak jí přišel do života někdo, kdo obdivoval na ní JEN TO CO NA SOBĚ OBDIVOVALA ONA SAMA.


On se stal jejím odrazem ve všem a byl jejím odrazem i ve chvíli, kdy si začala nevěřit, protože jen velká prsa neudrží a ani nevytvoří kvalitní vztah.


Její strachy se manifestovaly v podobě nevěr a ani žádná kouzla co jí místní kartářky poradily, jí nepomohla.


Kouzlo je ve vás. Vy jste kouzelnice ale nejprve buďte okouzleni sami sebou. Ne jako narcisové, ale jako zdravě sebevědomé osobnosti, kteří si uvědomují svou vlastní cenu, mají srovnané životní hodnoty a priority, mají jasně stanovené hranice, co si jiní k nim mohou dovolit a co už je za hranou a to je děsně důležité. Dívejte se na sebe jako na plnohodnotné bytosti, které si zaslouží lásku, respekt a ano, i obdiv svého partnera a svého okolí.


Není to vůbec o tom co máte, jak vypadáte a kolik je vám let, je to o vaší vibraci, jak sebe vnímáte, jak k sobě promlouváte, jak se k sobě chováte, jak na sebe reagujete a jak reagujete na okolnosti, které si každou sekundou vašeho života stále dokola přitahujete.




498 zobrazení2 komentáře

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page