top of page
  • Obrázek autoraSara

Afirmace: "Vše bude dobrý, vše je na dobré cestě"

Pro ty vás, kteří trpí stavy úzkosti, nejistotou, ztrátou, jakýmkoliv heartbreak, strach z odmítnutí, nízkého sebevědomí, postraumatickými syndromy, nemohou spát, jsou zavaleni problémy, jsem připravila toto afirmační audio na mém podcastu

= není to meditace, jsou to opakující afirmace typu "vše je dobrý, vše je na dobré cestě, vše dopadne dobře..," které, když se propojí Havening technikou, tak fungují doslova zázračně.


V některých částech afirmací jsem použila jsem ASMR techniku (nízkofrekvenční zvuk) v podobě šeptání pro větší zklidnění. Úplně poprvé jsem o technice Havening slyšela od předního amerického psychiatra Dr Daniela Amena, jemuž samotnému neuvěřitelně pomohla vyrovnat se se ztrátou otce. Tato technika pomáhá s traumaty, úzkostí, pocity smutky, ztráty, protože mj stimiluje také obě části našeho mozku. Doporučuji vyhledat na googlu nebo youtube. Je to neuvěřitelné, co tato technika dokáže, jak váš dokáže doslova OKAMŽITĚ zklidnit a zmírnit trauma, uvolnit negativní a toxické energie, které můžeme mít k nám samotným nebo jiným. Tato technika byla vytvořena harvardským profesorem a neurovědcem Dr Ronaldem Rudenem, který tento koncept představil ve své knize z roku 2010 "When the Past is Always Present’, kniha o emoční traumatizaci, co ji způsobuje a jak ji léčit, DOPORUČUJI přečíst.

Ona technika je velmi jednoduchá. Opravdu jednoduchá. Fakt, nebojte se toho. Příklad. Dáte si překřížené ruce na hrudník a budete se pomalu hladit, jako byste se objímali. Zní to divně, co? Ale je to neuvěřitelné, co to spustí, možná si u toho i popláčete ale hodně se vám uleví. Každopádně těch technik je víc, rozhodně doporučuju vyhledat více info. Pokud nechcete, nemusíte u těchto a žádných jiných afirmací dělat nic, záleží na vás. Ale pokud zapojíte Havening, budete překvapená, jaká energická změna k lepšímu ve vašem těle nastane, jaká úleva. Samotnou mě to až překvapilo.

Bez Havening vás tyto afirmace zklidní jen částečně, protože pokud máte v sobě větší problém, trauma, bolest...hodně bolesti....tak havening je léčebný proces, který byste rozhodně měli zkusit a který s emoční bolestí lépe "pracuje". Propojením těchto afirmací a havening technikou čekejte neuvěřitelnou vnitřní úlevu, napojení na sebe sama, na komplexní zklidnění nervového systému a vypouštění bolesti.


TADY JE ODKAZ NA SLIBOVANÉ AUDIO https://spotifyanchor-web.app.link/e/eEDTzJfbrwb

Jinak v tomto článku pan Dr Youngston techniku Havening krásně vysvětluje na https://neuroscienceofhealing.com/havening




P.S. Tohle nemá nahradit profesionální péči, pokud opravdu potřebujete pomoc, vyhledejte odborníky.

Pro ty z vás, co vás bolí duše, srdce, vaše minulost, jste na dobré cestě. Pamatujte, to, že jste právě teď zde, není náhoda. Prosím pošlete, sdílejte všem, kterým by tyto informace mohly pomoci. Jinak můj youtube kanál, ještě teda na něm musím dost zapracovat, najdete pod @youarealwaysloved6272 Vaše, Sara xxx


37 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page